AVSTÅNDSTAGANDE

Avståndstagande!
 
Vi inom den ND opposition som står bakom denna blogg och som delvis lämnat ND vill härmed klargöra att den artikel som kom upp sent i går kväll (torsdagen den 5 augusti -11) är något som vi ej ställer oss bakom. Vi har tagit bort den!
 
Anledningen till att den aktuella artikeln publicerades är att en oppositionell nd-medlem med tillgång till bloggen på eget initiativ lagt upp artikeln. Den borde möjligtvis ha kommit i kommentarsfältet om ens där. Vi vill värna om en, om möjligt, hög nivå på debatten.
 
Det har tidigare nämnts att det förekommer fulspel från nd-ledningens och främst Marcs sida. Då är det kanske mänskligt att i frustation vilja svara med samma mynt.
Men det är en metod som vi definitivt inte vill ställa oss bakom.
Istället har vi en förhoppning att en högre allmänt praktiserande moral skall börja genomsyra den nationaldemokratiska rörelsen. 

                                                                   Oppositionen i och utanför ND!

Kommentarer
Postat av: THOMMY

kan ni inte ta o lägga ut namnet på den person som ladda upp artikeln igår?? gärna med bild!

2011-08-05 @ 19:04:16
Postat av: Johanna Panna stekte fläsk

JA PRECIS! Vem skrev?

2011-08-06 @ 01:06:41
Postat av: daniel spansk

@Thommy och Johanna Panna.Som sagt: "Istället har vi en förhoppning att en högre allmänt praktiserande moral skall börja genomsyra den nationaldemokratiska rörelsen."Personen som la upp inlägget har inte gjort sig skyldig till något brott, kom ihåg det.

2011-08-17 @ 22:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0